VersenynevezésMindenki, aki velünk jár futni, jogosult a BSI rendezvényein Spuri Aranykártyás áron részt venni. Ez minden esetben kedvezményesebb, mint az alapár, de a diák/nyugdíjas nevezés általában olcsóbb. Ezen az áron mi tudunk Titeket benevezni, azonban ehhez a következőkre van szükség:

  1. Ha még nem tettétek meg, regisztráljatok a nevezes.futanet.hu-n. (Mindenki külön-külön, aki részt venne a rendezvényen.) 
  2. NE nevezzetek a versenyre, hanem töltsétek ki a lenti formot.
  3. Utaljátok el a nevezés, nevezések díját a 11600006-00000000-50562051 bankszámlaszámra (Hegyháti Máté névre).
A nevezésekről automatikusan kapunk e-mailben értesítőt, de kb hetente dolgozzuk fel őket, ezért ha valamilyen okból sürgős a nevezés (például pont vége egy kedvezményes nevezési időszaknak), írj ránk fb-on, szólj futáson, stb. Ha netán egy hét után sem kapnál e-mailt, keress minket.

Ha beneveztünk, akkor a futanet-en megadott e-mail címedre kapod meg az igazolást, rajtszámot, stb. Ha ezt elvesztenéd, írj ránk, mi is le tudjuk tölteni Neked.

A rajtszámot Neked kell átvenned. Ha diák nevezést kértél, az igazolványt vidd Magaddal. Érdemes korábban átvenni a csomagot, s többen szoktunk néha fel-felmenni Bp-re, ilyenkor általában megkérdezzük Fb-on, hogy elhozzuk-e más csomagját. Érdemes az ilyet figyelni.

Ha bármi kérdésed van, keress minket.

Ha diák, vagy alapáron szeretnétek benevezni valakit, de raktunk keresztül, mert egyszerűbb egyben mindenkit, azt is meg tudjuk tenni, ezt akkor a formon tüntessétek fel.

Jó felkészülést!

A jó, a rossz és a csúf

BSI - Veszprém - Nevezés